در این مطلب قصد داریم تا نحوه مصرف و همینطور مزایای کود مولی آنزیم MOG در گیاهان دارویی را بررسی کنیم.

نحوه استفاده کود MOG در گیاهان دارویی

مرحله اول : بعد از کشت اولیه، ۴ لیتر MOG در ۲۰۰ لیتر آب محلول و برای یک هکتار از طریق آبیاری استفاده می شود. (حتما دقت کنید به همراه آب آبیاری استفاده کنید).

مرحله دوم : بعد از ساقه دهی و پیدایش برگ ها، هر یک ماه یکبار، یک لیتر MOG در ۲۰۰ لیتر آب محلول و برای یک هکتار محلول پاشی میشود.

نکات مورد توجه در استفاده از کود MOG

  1. قبل از استفاده، قوطی را چند دقیقه به آرامی تکان دهید (این عمل بسیار مهم است)
  2. پس از اضافه کردن آب به MOG ، مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید به منظور فعالیت آنزیم ها)
  3. مدت زمان نگهداری پس از محلول شدن با آب ، ۲۴ ساعت میباشد.
  4. یک لیتر MOG با ۲۰۰ لیتر آب محلول میشود. این میزان آب برای فعال سازی آنزیم های موجود در M00 ضروری است. مدت زمان لازم برای فعال سازی آنزیم ها، ۴۵ دقیقه میباشد.
  5. بهترین زمان استفاده در محلول پاشی، ساعات اولیه صبح و یا هنگام غروب خورشید است.
  6. همواره میزان کود توصیه شده به مساحت ذکر شده برای هر نوع محصول مد نظر میباشد. میزان آب مصرفی در مساحت مورد نظر، با مقدار کود توصیه شده در آن مساحت بایستی مخلوط شود.
  7. در زمان استفاده از MOG، استفاده از کودهای شیمیایی را به نصف کاهش دهید.
نحوه مصرف کود MOG در گیاهان دارویی

نحوه مصرف کود MOG در گیاهان دارویی

نحوه استفاده از کود MOG در آبیاری سنتی

در آبیاری های سنتی (غرقابی)، بهترین روش کوددهی، استفاده از بشکه شیردار در ابتدای جوی آب میباشد. در آبیاری های تحت فشار و مکانیزه، کوددهی از طریق تانک کود و در اواخر دوره آبیاری می باشد.

نکته مهم بسیاری از کمبود های تغذیه ای و بیماری های گیاهی از خاک به وجود می آیند. بنابراین می توانید هرسال با تحلیل خاک مزرعه خود، میزان کمبود میکروالمنت ها و نیازهای خاک را مشخص کنید. بسته به نتایج این تحلیل در صورت کمبود جدی یک ماده مشخص، این ماده را به خاک زراعی خود اضافه کنید.

در صورت کمبود موادی مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک حتما باید خاک را مورد تقویت قرار دهید.

برای بهبود کشت می توانید از سایر کودهای شیمیایی نیز استفاده کنید.

نحوه مصرف کود MOG در سایر محصولات

نحوه مصرف کود MOG برای درختان میوه

نحوه استفاده کود MOG برای سبزیجات ( تره ، جعفری ، گشنیز ، نعناع و اسفناج )

نحوه استفاده کود MOG در ذرت و نیشکر

ترکیبات موجود در M0G

میکروارگانیزم – آنزیم – اسید آمینه – میکروالمنت ها – ماکروالمنت ها – ویتامین – مواد آلی

مزایای استفاده از کود MOG

شوری زدایی: در اراضی با آب و خاک شور به علت حل شدن میکرو آنزیمهای موجود در این کود در آب ، نمکها و سموم شیمیایی موجود در خاک تجزیه شده و به مرور خاک را به شرایط طبیعی آن برمیگرداند.

مبارزه با بیماری های قارچی: با افزایش مقاومت در آناتومی و ساختمان گیاه، M0G سبب افزایش مقدار کوتین وضخامت کوتیکول در برگ ها میشود و این تغییر ساختمانی در گیاه موجب افزایش مصونیت در مقابل بیماری های قارچی و آفات خواهد شد.

کاهش دهنده هزینه های رایج کشت و کار.

افزایش دهنده عملکرد و مقاومت گیاه ، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد

مشخصات فیزیکی و شیمیایی کود: به شکل مایع به رنگ قهوه ای تیره

شرایط نگهداری

در صورت استفاده نکردن از کود درب آن را محکم ببندید. در ظرف مخصوص خود نگهداری کنید. دور از مواد غذایی ، تابش مستقیم آفتاب و دمای بالا نگهداری کنید.

کمکهای اولیه :

تماس با چشم ؛ به هنگام تماس با چشم، با آب فراوان چشم را شستشو دهید

تماس با پوست : هیچگونه خطری برای پوسته ندارد. در صورت تمایل با آب بشویید.

استنشاق ، هیچگونه خطری ندارد. در صورت تمایل در هوای آزاد تنفس کنید

خوردن : مقدار زیادی آب بنوشید. معده را برای استفراغ تحریک نکنید.

تاثیرات وجود اسیدهای آمینه در کود MOG

نوع فعالیت L – Aspartie acid | کمک به ریشه دهی

L – Glutannic acid | افزایش کلروفیل – کلاته کننده – افزایش گرده افشانی – کمک به فعالیت دیگر اسیدهای آمینه

محرک سنتز هورمون های دخیل در تولید گل و میوه – ایجاد مقاومت به سرما در گیاه

L – Cysteine | تشکیل کلروقیل

L – Histidine | ایجاد مقاومت به سرما در گیاه

تشکیل کلروفیل – فعالیت پروتئین های ضد سرما افزایش کیفیت محصول

تشکیل کلروفیل – کمک به جذب مواد غذایی – افزایش گرده افشان

L – Methionine | کمک به تشکیل میوه – فعال کننده هورمون های رشد – افزایش گرده افشانی

L – Proline | مقاومت در برابر تنش – کمک به باروری دانه گرده

L – Serine کمک به تولید اکسین

L . Theronine | افزایش متابولیسم

L – Tryptophan | کمک به تولید اکسین

L – Valine | کمک به تولید اکسین – افزایش کیفیت محصولات

مزایای وجود آنزیم در کود MOG

تبدیل پروتئین به اسید آمینه مصونیت در برابر تنش – افزایش پتانسیل اسمزی – افزایش رنگ

افزایش بو، طعم میوه – تعادل در میزان گلوکز

افزایش ریشه دهی – ریشه های ثانویه

تعادل در میزان روغن

تبدیل مواد شیمیایی به مواد آلی زودرسی تبدیل پروتئین ها – کمک به هیدرولیز آب تبدیل مواد شیمیایی به مواد آلی – افزایش متابولیسم

افزایش ماندگاری میوه – افزایش رنگ، بو، طعم و عطر میوه

تبدیل گلوکز به فروکتوز – افزایش طعم میوه

تبدیل ازت به ازت قابل جذب برای گیاه

راه های ارتباطی:
جهت خرید، فروش و صادرات این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیریت فروش: مهندس سید مهدی کالفی
شرکت هیراکود شماره موبایل: 09127256897
شرکت هیراکود ایمیل: hirakood1@gmail.com
شرکت سبزینه کانال: شرکت هیراکود

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوازم لوکس خانه آشپزخانه TEHRAN CAPITAL میلیونر شو ساخت انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران فراسوی اخبار کلينيک تخصصي دندانپزشکي شاهکار دنتال Amanda هتل های کیش قالیشویی و مبلشویی مادر رشت ۲۰۱۶ ۸۴ ۳۳ با مزه ها