نحوه مصرف کود MOG در پرورش قارچ

  • یک لیتر MOG و یک کیلوگرم شکر با ۲۰۰ لیتر آب مخلوط شده و۲-۳ ساعت می ماند.
  • در زمانی که پین ها ظاهر شدند بر روی بستر محلول پاشی می شود.
  • اگر بسترها ۳۰ کیلوگرمی باشند، یک لیتر MOG  برای ۳۰۰ بستر کافی است.
  • اگر بسترها ۵۰ کیلوگرمی باشند، یک لیتر MOG  برای ۲۵۰ بستر کافی است.

نکات مورد توجه در استفاده از کود MOG

  1. قبل از استفاده، قوطی را چند دقیقه به آرامی تکان دهید (این عمل بسیار مهم است)
  2. پس از اضافه کردن آب به MOG ، مدت ۴۵ دقیقه صبر کنید به منظور فعالیت آنزیم ها)
  3. مدت زمان نگهداری پس از محلول شدن با آب ، ۲۴ ساعت میباشد.
  4. یک لیتر MOG با ۲۰۰ لیتر آب محلول میشود. این میزان آب برای فعال سازی آنزیم های موجود در MOG ضروری است. مدت زمان لازم برای فعال سازی آنزیم ها، ۴۵ دقیقه میباشد.
  5. بهترین زمان استفاده در محلول پاشی، ساعات اولیه صبح و یا هنگام غروب خورشید است.
  6. همواره میزان کود توصیه شده به مساحت ذکر شده برای هر نوع محصول مد نظر میباشد. میزان آب مصرفی در مساحت مورد نظر، با مقدار کود توصیه شده در آن مساحت بایستی مخلوط شود.
  7. در زمان استفاده از MOG، استفاده از کودهای شیمیایی را به نصف کاهش دهید.
نحوه مصرف کود MOG در پرورش قارچ

نحوه مصرف کود MOG در پرورش قارچ

نحوه استفاده از کود MOG در آبیاری سنتی

در آبیاری های سنتی (غرقابی)، بهترین روش کوددهی، استفاده از بشکه شیردار در ابتدای جوی آب میباشد. در آبیاری های تحت فشار و مکانیزه، کوددهی از طریق تانک کود و در اواخر دوره آبیاری می باشد.

نکته مهم بسیاری از کمبود های تغذیه ای و بیماری های گیاهی از خاک به وجود می آیند. بنابراین می توانید هرسال با تحلیل خاک مزرعه خود، میزان کمبود میکروالمنت ها و نیازهای خاک را مشخص کنید. بسته به نتایج این تحلیل در صورت کمبود جدی یک ماده مشخص، این ماده را به خاک زراعی خود اضافه کنید.

در صورت کمبود موادی مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک حتما باید خاک را مورد تقویت قرار دهید.

برای بهبود کشت می توانید از سایر کودهای شیمیایی نیز استفاده کنید.

نحوه مصرف کود MOG در سایر محصولات

نحوه مصرف کود MOG برای زعفران

نحوه استفاده کود MOG برای سبزیجات

نحوه استفاده کود MOG در گیاهان دارویی

ترکیبات موجود در کود MOG

میکروارگانیزم – آنزیم – اسید آمینه – میکروالمنت ها – ماکروالمنت ها – ویتامین – مواد آلی

مزایای استفاده از کود MOG

شوری زدایی: در اراضی با آب و خاک شور به علت حل شدن میکرو آنزیمهای موجود در این کود در آب ، نمکها و سموم شیمیایی موجود در خاک تجزیه شده و به مرور خاک را به شرایط طبیعی آن برمیگرداند.

مبارزه با بیماری های قارچی: با افزایش مقاومت در آناتومی و ساختمان گیاه، M0G سبب افزایش مقدار کوتین وضخامت کوتیکول در برگ ها میشود و این تغییر ساختمانی در گیاه موجب افزایش مصونیت در مقابل بیماری های قارچی و آفات خواهد شد.

کاهش دهنده هزینه های رایج کشت و کار.

افزایش دهنده عملکرد و مقاومت گیاه ، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد

مشخصات فیزیکی و شیمیایی کود: به شکل مایع به رنگ قهوه ای تیره

 

نحوه مصرف کود MOG در پرورش قارچ

شرایط نگهداری

در صورت استفاده نکردن از کود درب آن را محکم ببندید. در ظرف مخصوص خود نگهداری کنید. دور از مواد غذایی ، تابش مستقیم آفتاب و دمای بالا نگهداری کنید.

کمکهای اولیه :

تماس با چشم ؛ به هنگام تماس با چشم، با آب فراوان چشم را شستشو دهید

تماس با پوست : هیچگونه خطری برای پوسته ندارد. در صورت تمایل با آب بشویید.

استنشاق ، هیچگونه خطری ندارد. در صورت تمایل در هوای آزاد تنفس کنید

خوردن : مقدار زیادی آب بنوشید. معده را برای استفراغ تحریک نکنید.

تاثیرات وجود اسیدهای آمینه در کود MOG

نوع فعالیت L – Aspartie acid | کمک به ریشه دهی

L – Glutannic acid | افزایش کلروفیل – کلاته کننده – افزایش گرده افشانی – کمک به فعالیت دیگر اسیدهای آمینه

محرک سنتز هورمون های دخیل در تولید گل و میوه – ایجاد مقاومت به سرما در گیاه

L – Cysteine | تشکیل کلروقیل

L – Histidine | ایجاد مقاومت به سرما در گیاه

تشکیل کلروفیل – فعالیت پروتئین های ضد سرما افزایش کیفیت محصول

تشکیل کلروفیل – کمک به جذب مواد غذایی – افزایش گرده افشان

L – Methionine | کمک به تشکیل میوه – فعال کننده هورمون های رشد – افزایش گرده افشانی

L – Proline | مقاومت در برابر تنش – کمک به باروری دانه گرده

L – Serine کمک به تولید اکسین

L . Theronine | افزایش متابولیسم

L – Tryptophan | کمک به تولید اکسین

L – Valine | کمک به تولید اکسین – افزایش کیفیت محصولات

 

نحوه مصرف کود MOG در پرورش قارچ

مزایای وجود آنزیم در کود MOG

تبدیل پروتئین به اسید آمینه مصونیت در برابر تنش – افزایش پتانسیل اسمزی – افزایش رنگ

افزایش بو، طعم میوه – تعادل در میزان گلوکز

افزایش ریشه دهی – ریشه های ثانویه

تعادل در میزان روغن

تبدیل مواد شیمیایی به مواد آلی زودرسی تبدیل پروتئین ها – کمک به هیدرولیز آب تبدیل مواد شیمیایی به مواد آلی – افزایش متابولیسم

افزایش ماندگاری میوه – افزایش رنگ، بو، طعم و عطر میوه

تبدیل گلوکز به فروکتوز – افزایش طعم میوه

تبدیل ازت به ازت قابل جذب برای گیاه

راه های ارتباطی:
جهت خرید، فروش و صادرات این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیریت فروش: مهندس سید مهدی کالفی
شرکت هیراکود شماره موبایل: 09127256897
شرکت هیراکود ایمیل: hirakood1@gmail.com

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلودها mohammadshirazi1375 Tony آموزش حرفه و فن اخبار بازی ها و تکنولوژی و جدیدترین اختراعات پیشرفته شمیم باران Chris Brass pipe fittings supplies نیازمندی های بازارچه96 - bazarche96.com